Přidat odpověď
a já nedám dopustit na kompotované hrušky, meruňky a broskve..
Broskve ke kuřecím závitkům (ne na ně) nebo ke svíčkové
Meruňky dost podobně a do žemlovky a je z nich skvělé chutney k masu
A po hruškách bych se umlátila k jakémukoliv tmavému masu :-D a chutney - výše
Jinak nevyrábíme nic krom klasiky - tj. zavařování, marmeládování, povidlování, sušení, mrazení plodin a bylinek, ale zavařím i maso.
V kosmetice moc nejedu a řasenku vyrobit nesvedu, jogurty tu nikdo nejí a pekárnu nemám. Peču max buchty, dorty, štrůdl, smažím koblihy a vdolky.
Ale děláváme dobrý domácí alkohol :-D - něco jako aperitiv z rýže, chutná to dobře a hosty bolívá hlava, protože to neznají, rybízák a šípkový likér,
a až se urodí maliny a ostružinomaliny, víc, než jich sníme, tak budu škemrat o návod na sirup.
U nás je problém také, že zatím není, kde skladnit, takže když zavařím, stěhuji k rodičům. Sklípek je v plánování.
Jo a oba s manželem skvěle umíme zabíjačky :-D - to jsme vítaní hosté :-D na práci...
Předchozí