Přidat odpověď
Pracuju teda na plný úvazek, ale pečivo si taky peču denně domácí. Jenže já dělám těsto ještě večer, namotám rohlíky a strčím do lednice. A ráno jen hodím do trouby. Než se umyju, oblíknu a probudím děti, mám rohlíky čerstvé. Děti je sice nesnídají, ale nosí na svačinu do školy. A co zůstane, je na odpolední svačinu, někdy na večeři. Chleba je ještě jednodušší. Pokud dělám jen obyčejný z pekárny, večer nahážu suroviny, zmáčknu tlačítko a ráno před probuzením máme čerstvý chleba. O víkendu, když mám čas, dělám z kvásku.
Jinak k dotazu, kromě věcí jako džemy, sirupy a kompoty, či sterilované zeleniny, a teda pečiva, dělám paštiky, suším si zeleninu a dělám jakoby domácí vegetu, lučinu, jogurty. Chystám se na šunku.
Předchozí