Můj syn nikdy o Čtyřlístek nestál. Já ho jako dítě milovala.
Mimochodem, nedávno jsem si při listování Čtyřlístkem uvědomila, jak je vlastně zpátečnický. Všimli jste si, že zatímco "pánové" se baví, tak Fifi je věčně chudák v kuchyni? Objevila jsem i číslo, kde je Fifi prosí, aby měla alespoň jeden den volno, takže ji vezmou do restaurace. Situace se ale zvrhne a tak Fifi musí uvařit jídlo v restauraci sama. Pánové opět u stolu čekají a chudák Fifi maká.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.