Náš oblíbený recept je tzv.makrobiotický hrnec: na dno hrnce navrstvíme drobněji krájenou zeleninu v kombinaci: cibule-dýně(cuketa)-mrkev nebo celer-mrkev-cibule, na to nasypeme červenou čočku, můžeme osolit, zakápneme olivovým olejem a zalejeme lehce vodou, asi tak těsně k té čočce. Bez míchání dusíme až čočka vsákne vodu a změkne. Jednoduché, rychlé a dobré.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.