Jak říct -já jsem Narcis, já jsem Kozel apod. - to je jak v tom vtipu - no, to je hezký, že se tak přiznáváte, ale mne zajímá Vaše jméno. Ale dětem vadí leccos - mně zas vadilo, že ve třídě byl spolužák stejného příjmení a každý vyučující nebo jakýkoli dospělý, který nás neznal, se hned ptal - jé, a vy jste sourozenci? Nebo dokonce dvojčata? No to je hezký. A naše ksichty - ježiši ne. A někteří ještě dodali - no vždyť se nemusíte stydět. A nebo - vaši jsou příbuzní? A zase - no to určitě...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.