Najít supr práci to je fakt v dnešní době zázrak, jestli to není tajemství tak se pochlub co děláš??? Máš jen ranní nebo na směny!??? To že neřešíš tchýni ti závidím já jsem výbušná povaha,navíc bydlíme v jednom domě a podle zkušenosti se synovci vím že za zády povoluje to co rodiče zakáží tak jsem ráda že jí zatím nepotřebuji!Je fakt že čím je malá větší tak má na věci svůj názor a taky ho hlasitě oznamuje a co řekne maminka zatím platí!
Začíná být parádně drzoučká, dneska jsem jí nabádala atˇ hezky papá a ona mi s klidem říká "nekřič mám v puse nevidíš???" Ty dítka jsou sluníčka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.