Také mám pocit, že bych to nedala. Pár měsíců jsem to zkoušela zvládat se dvěma dětmi - jedno školkové, jedno školní, dojíždění do práce, konec prac. doby v 17 - 18 hod.. Všichni přežili, ale celé ty měsíce jsme večeřeli tousty z večerky a o letních prázdninách jsem ani jednou nebyla s dětmi u vody (buď bylo zrovna hnusně, nebo jsem byla zrovna v práci). Když jsme potřebovali pohlídat děti prarodiči, museli jsem jim je dovézt přes půl republiky. Takže zvládnout se dá ledacos, ale kvalita takového života je s otazníkem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.