| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No právě. Já nejsem nějaký konfliktní typ, řeším vše v maximální slušnosti, ale zase znám svá práva. Naposled jsem se takto naštvala na pasovém, byli jsme se 3 dětma na pasy, abychom mohli na dovolenou, měla jsem sebou vše potřebné včetně 3 dětí a chlapa, který si vzal volno, abychom to vše v pohodě a v klidu zvládli a úřadnice mi řekla, že vzhledem k tomu, že jsem se narodila na Slovensku, tak potřebují od dětí potvzení o státním občanství, marně jsem vysvětlovala, že když jsem já občan ČR, chlap občan ČR, tak děti budou taky občany ČR i když jsem se narodila na Slovensku. Prostě si to nenechala vysvětlit, hnala mě k jinému okénku, kde jsem zaplatila 15O Kč od každého dítěte správní poplatek a valili jsme s nepořízenou domů. Samo jsem věděla, že nemají pravdu, už na místě jsem to řešila s jejich šéfem, nedal si říct, tak jsem to řešila přes krajský úřad, kde mi dali za pravdu, vrátili poplatky a omluvili se, ale stejně jsme na to pasové museli znovu, kvůli nějaké kravce, která byla moc aktivní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.