Tenhle týden mi v kuchyni zbyde asi sedm žloutků (bílky potřebuju do vaření) a ráda bych ty žloutky použila do lineckého těsta a na vanilkové rohličky, ale oboje chci péct až koncem měsíce. Jak ty žlouty uchovat v pořádku zhruba dva týdny? Lze dát vykleplé žloutky v maličké krabičce zamrazit? Nebo mám udělat rovnou celé linecké a rohlíčkové těsto a hotové dát do mrazáku? Máte někdo zkušenost?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.