Tak já mám doma několik receptů na koblihy bez smažení, takže to určitě jde. Já je zkoušela jednou z kuchařky od dr.Oetkera. Tuším že tam nebyl žádný speciální fígl, jen se po upečení prokrojily a plnily krémem, takže vznikla strašidýlka. Kdybys chtěla zaběhnu domu a nafotim. Dětem chutnali když byly čerstvé, druhý den už to nebylo ono. Ale my obecně na koblihy až tam moc nejsme.
Jo a moje máma celé roky dělala koblihy na suché plotýnce. Bylo to úplně stejné těsto jako na smažené, jen se víc vyvalovali. Moji bratři to milovali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.