Přidat odpověď
Asi tak:
Fyzická síla - jsem tintítko, sama skříň při malování neposunu... Nerada ryju záhonky sama, neb jsem pak splavená jako kůň atp. Prostě jsou věci, na které fyzicky nestačím, nebo jen "tak tak". Tudíž chlapská síla se doma hodí.
Věk - kluci mého věku mi vždycky připadali hloupí, dětinští, blázniví. Starší partner to má v hlavě srovnané, má zkušenosti, ví co chce od života a nekouká jenom na zábavu.
Vzdělání - nejde mi o počet absolvovaných škol, ale o inteligenci a "aby byl v něčem dobrej". Prostě chlapa, se kterým je o čem se bavit, co má jinej zájem než pivo.
Zabezpečení - já vždycky chtěla mít děti a starat se o ně, dokud budou malé. Tudíž partner by měl být schopen dočasně převzít větší podíl na financování.
Výška - není nad to, když můžu zvednout obličej a dívat se, jak se ke mě sklání muž. Prostě mně to vzrušuje.
Co mám doma - muž je o cca 20cm vyšší, rukou je schopnej přerazit cihlu, je o 20let starší, ve svém oboru je mezinárodně uznávaná špička, zabezpečí mě i děti bez potíží. Já se vypracovávám po mateřské a on mi zdatně pomáhá se posouvat výš. Jsou věci, které neumí a chodí si o radu ke mě, občas o sebe rád nechá pečovat (rýmička). Pokud potřebuju, tak si moji část domácích prací automaticky přebírá. Má i své mouchy, věkový rozdíl je přece jen velký, takže něco musím prostě respektovat. Ale opačně je to stejné.
Předchozí