| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemůžu si pomoct ale vidím to snad skoro u každé ženy či dívky. Při výběru partnera si prostě za každou cenu zakládají na to, aby byl snad ve všech aspektech života na vyšší úrovni než ony (fyzická zdatnost, věk, výška, vzdělání, materiální situace)~a~ Ve všech seznamkách chce mít skoro každá žena staršího muže. Všimla jsem si, že dolní hranici si skoro zásadně dávájí na svůj vlastní věk (někdy i výš) a horní, třeba o pět let výš. Např. dvacetiletá žena hledá vždy zásadně muže ve věku 20 - 25, nebo 30. Nikdy třeba 15 - 25 atd. Všude slyším, že by žádná nikdy nechodila s mužem, který není vyšší, než ona. Dost často slýchám, že musí bejt chytřejší, vzdělanější, mít vyšší plat...no přiznejme si to na rovinu, prostě LEPŠÍ. Já osobně tomu vůbec nerozumím, proto mě taky zajímá, jestli to máte taky tak. Co to proboha na světě mají skoro všechny ženy za úchylku, že touží být vždy a za všech okolností oproti svému muži pozadu? To potřebují být takové bezbranné "chudinky" které se potřebují za každou cenu o někoho opřít aby je větříček neodnes? Vím, že to určitě okamžitě všechny popřete, budete říkat, že to tak není, že dva lidi se vždycky doplňujou, každý dělá něco a podobné řeči. Jenže když se nad tím opravdu zamyslíte, tak vám musí dojít, že mám pravdu. Aspoň já to tak vidím všude. Nechci nikoho napadat ani urážet, jen mi to nejde na rozum. Pokud jde o mě, tak se klidně přiznám, že bych mnohem radši měla nějakého muže, který nebude tak "dobrý" jako já, protože prostě toužím po tom aby ke mě někdo vzhlížel. I z toho důvodu se mi líbí muži méně fyzicky zdatní a taky mladší, zkoušela jsem i opak a dopadlo to katastrofálně, protože jsem zjistila, že nesnesu, když má někdo potřebu mě převyšovat, bejt dominantní a nebo se o mě starat. Ten, kdo se stará o druhého musím být já. Bohužel ve svém okolí jsem se setkala jenom s urážkami a nepochopením. Proto by mě zajímalo, jestli to máte taky tak, jako většina žen. Že byste zkrátka nesnesly, nebýt za vaším mužem/klukem pozadu ~a~ U mužů mi to tak nepřijde, mám pocit, že oni takové věci ani zdaleka tolik neřeší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.