Uklidněte mě někdo prosím, že ti bude řešitelné. Zítra jdu za právníkem.
Moje 80 ti léta, ale rozumově velice bystrá bybička byla šeredně podvedená. Někdo musel vědět, že velmi špatně vidí. Předevčírem přišel k ní domů chlápek údajně od Veolia vody vyměnit vodoměr. Prokázal se průkazem, na to si babička vzala lupu, aby si ho ověřila=přečetla, zásadně by nikdy do bytu nikoho jinak nepustila...stáří ji postilho pouze fyzicky, nikoli psychicky.
Chlápek něco namontoval, dal ji papíry k podpisu, ukáza Radek, kde byl stav vodoměru, na to opět vzala lupu a ukázal řádek k podpisu...to už babička lupu odložila a podepsala...
Včera zjistila, že má namontovaný jakýsi filtr na vodu, rychle vyhledala papíry a zjistila, že podepsala kupní smlouvu na čističku vody za 25tis + půjčku u nějaké nebankovní společnosti na onu částku
všeho si všimla, protože ji volali z té půjčovací společnosti, aby ji poděkovali a nabídli další služby.
A jako bonus? Smlouvu podepsala údajně na prodejně v Jílovém u Prahy...babička bydlí v Liberci a nikde nebyla.
Rodiče se večer vrací z dovolené, nevědí o tom, já jsem 100km daleko, babička brečí, jak ji někdo mohl takhle podvést.