No Karkulín nám nějak nejede, jsme přečetli první kapitolu a vůbec je to narozdíl o Pippi nechytlo, ale asi to zase zkusím. Většinu knížek půjčujeme v knihovně a tak chodícm po těch co se hodně půjčují a docela se to osvědčilo až na ty pohády. já třeba měla ráda Neználka, ale taky nic, možná to bylo ještě brzo asi zase vyzkouším. jako dítě byla moje nejoblíbenější knížka k prvnímu čtení Mirka s Jirkou sami doma, ale vůbec jsem na ni nikde nenarazila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.