ano tak to je........reklama na prášek spojená s okouzlující dámou (ženy se s ní ztotožní) nebo "praní" uprostřed skvělé a spokojené rodiny kde je žena dokonalou mámou.
Kdysi bývali reklamy na cigaretu a nikdy to nebylo o vyžilých a kouřem smrdících exstencích, ale o krásných mladých lidech , kteří s cigaretou vypadají táák sexy (?pamatujete " Moje Petra, moje parta" slogan doplněný partou mladých úžasných lidí jak se baví v přírodě?...tahle reklama mi opravdu nedělala dobře.
U dětských reklam je to snad ještě horší...tuhle jsem viděla nějakou pitomou reklamu na cosi malého plastové (psík, koník, ???) a byla u toho malinkatý plastový váleček...a celá reklama byla postavena na tom , že do té plastové tubičky se má napsat vzkaz a dát kamarádce. Kolem poskakovalo několik dokonalých nalíčených a strašně nadšených holčiček. A v tomhle duchu jsou skoro všechny dětské reklamy.
Málokdy v reklamě propagují samotný výrobek ........skoro vždy je to o tom jak budete sami lepší a dokonalejší když si ho koupíte.