Přidat odpověď
Kupovala jsem hodně na aukru,MMB,byl tam pěkný, slušný výběr za pár korun, ale teď už ne. Nevyplatí se mi to. A hlavně se teď hodně objevuje oblečení s vadami viz. fleky, dirky a ty maminy za to chtějí takový nehorázný peníze a ještě si dovolí napsat, že to půjde odstranit, ale že oni osobně to nezkoušeli, nebo když má daná věc vadu, že je děravá, tak komentář, šikovná maminka si s tím určitě poradí. Už tam oblečení nekupuju. trička se pohybují cenově kolem tý 50-80 takový bežný standart a když si připočtu ještě pošotvný to obyč za 40,- tak jsem pomalu min. na 100 za tričko a to si to tričko koupím radši nové. Hodně sleduju akce kiku, lidl,tako, mám to kousek a v akci dám u nich za tričko tak těch 70,- za nové. Celkově za použitou věc jsem ochotná dát za trička tak tu 50,-, mikinu do tý 100,- kalhoty taky tak. a bundy max 200,- Ještě teda sleduju bazárek na fb, přímo v rámci našeho města, ale málokdy na něco na trefím, když se objeví něco pěkného tak je to hned pryč, a já nemám čas furt sedět u pc a sledovat jestli někdo něco nepřidal.
Předchozí