Tak jsem se právě dodívala na druhý díl seriálu o "klíčových událostech našich moderních dějin", jak zní anotace (první díl jsem neviděla, byla jsem od minulé soboty na návštěvě u rodičů a tam "zvítězil" v neděli jiný pořad, ale už si tento první díl stahuji a zítra si na něho kouknu. První díl se týkal roku 1914, ten dnešní rohu 1938. Film se mi líbil, jen bych chtěla slyšet odborníky (historiky, učitele dějepisu) nakolik odpovídá filmové zpracování skutečnísti. Díky Simča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.