Prosím o vyzkoušenou a osvědčenou radu, jak uchovat česnek, nejlépe oloupaný. Pročetla jsem starší diskusi i rady na netu. Bohužel nemám žádné chladné místo, kde bych mohla uskladnit celé neloupané palice. Tak bych ráda teď zužitkovala a uskladnila oloupané stroužky. Četla jsem o mrazáku - někdo si to chválí, někdo píše, že stroužky jsou pak jako bláto. Zkoušel jste někdo slanou pastu ? Kolik soli na kolik česneku ? Nebo celé stroužky ponořené ve skleničce s olejem v lednici? Tipů je mnoho, ale ráda bych nějaký, co léta používáte a funguje. Předem děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.