Budulínci, asi takhle, to co jsem napsala, je jedna z mnoha věcí, která bohužel může ovlivňovat zdravotní stav a je to realita.Jinak ty stále meleš dokola jednu a tu samou věc, no já ti tvé mléko a tvůj lepek neberu, ale u nás prostě jee to znát, z mléka je zahleněný a z lepku má problémy se zažíváním, přitom alergie na tyhle 2 věci nemá, přitom u nás stačí jen nezahušťovat moukou a kysané mléčné výrobky nevadí...takhle třeba u nás.
No a to, že nevidíš rozdíl životního prostředí teď a před 50lety, to já neovlivním no..jestli jsi nikdy neslyšela o konzervantech, barvivách a zpracovávání potravin a nevidíš ten rozdíl, tak to bohužel.
Ale prosímtě netvrď tady, když někdo chce zkusit vypustit nějakou věc z jídelníčku, že tím někomu ublíží a ještě k tomu když jde právě o mléko a lepek.
Holt někdo vyzkouší cokoliv a někdo sedí v koutě. Každý jsme jiný a každý se jinak pereme s problémem. Já jsem teda za to, že vyzkoušet se má vše a samozřejmě z rozvahou a rozmyslem. Tady myslím není nad čím přemýšlet, jde o to, co bude komu vyhovovat.
Rozhodně si ale nebudu namlouvat, že jsem jako malá pila stejné mléko jako teď ve 40 letech...to promiň, ale směju se.