Chtěla bych zkusit zavařit hrušky, spíš z nutnosti, máme jich moc, hruškovice z minulých let litry a žádný sklep.. Hledala jsem recepty a všude se píše, že je třeba hrušky oloupat, což se mi fakt nechce... nevíte jestli je to nutné? Dále jestli máte nějaký osvědčený recept - podíly cukru a vody se v receptech liší. Předvařujete větší hrušky? Můžu zavařovat v troubě? Zavařovací hrnec nemám. A nakonec, máte rádi kompoty a k čemu je konzumujete, nebo je jíte jen tak?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.