Přidat odpověď
Myslim, z tvuj pripad neni akutni, protoze te zub bolel uz dlouho, alespon to mi rekli u zubare. Mam ale podobnou zkusenost s zaschnutim luzka po vytrzeni 8-ky. Moje zubarka je 60 km daleko a odpoledne neordinuje, mela jsem horecku, strasne bolesti a 6-ti mesicni dite + 2 dalsi deti s sebou, druhy den rano jsem odletala do Ciny. Hledala jsem jakehokoli zubare v Pribrami, ktery by mi byl ochoten pomoci, byla jsem ochotna i zaplatit v hotovosti. . Pracovali jen 3 a vsichni me odmitli, ze maji dost pacientu a mam si po 6.hodine zajet na pohotovost do Mlade Boleslavi!!! Praha, ktera je o polovinu bliz me pry nevezme, protoze jsem ze Stredoceskeho kraje. Nastesti druhy den rano byla v Pribrami otevrena pohotovost, tak jsem jela s detmi a kufry k zubari a pak rovnou na letiste. Cestu jsem prezila pod praskama a z letiste jsem v Cine opet jela rovnou k zubari.
Byla to mam nejhorsi zkusenost tykajici se zdravotnictvi, jinak si nemohu na ceske zdravotnictvi stezovat [mam tedy vsechny deti vicemene zdrave]
Předchozí