Bin, tak to je lepsi, ale i tak je to 5 dnu, to mi na nekomplikovany cisar prijde zbytecne moc. Ja tam tehdy byla na te informacni schuzce /rok 2004/ a kdyz jsem se zeptala za jak dlouho mohu jit nejdrive po planovane sekci domu, tak na mne koukali jak kdybych to dite planovala zabit. A to i presto, ze jsem rikala, ze to myslim samozrejme v pripade, kdy ja i dite budeme v poradku a bez komplikaci.Navic tam tehdy nemeli zadne nadstandarty /nevim jak dnes/ a ja chtela bejt na pokoji jen sama s manzelem. Takze my nakonec zvolili jinak a domu jsem sla ten treti den i s ditetem a pohoda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.