| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj moje prostřední taky holka.. toto měla asi před rokem a půl, už přesně nevím, protože jsem byla doma s mladším, tak mito nevadilo
měla jak píše.. furt mírně zvýšenou teplotu.. k večeru do max 37,5 °c, normálně nemívá vyšší spíš nižší...

u dr to probíhalo podobně jako u vás - výtěry, krev a nikde nic.

Když už to bylo víc jak dva týdny, tak jsem byla domluvená z dr, že nám udělá ještě nějaké další krevní rozbory, aby se odhalilo co to je.. a nakonec jak ticho po pěšině, teplota po cca necelých 3 týdnech ustala.

Jinak toto měla už kolikrát - ona není moc horečková .. a při takové teplotě když má týden, tak se z toho většinou právě vyloupla angína.. nebo nějaký bacil v krku.

Tak držím palce, nechala bych udělat krevní rozbory na infekci atd..

jinak mě ještě napadá, není u vás doma něco nového? něco jinak? nemá nějaký stres? nebo tak něco?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.