Přidat odpověď
Chrys, nejprve určení dítěte do péče - to bylo snad rok a půl, protože otec vyžadoval střídavou péči přes to, že dcerka chtěla ke mně - tak se to vleklo, dělaly se naprosto zbytečné posudky a čekalo se, až se bude mít čeho soudce chytit. Mohla jsem říka, co jsem chtěla - nikdo na to nebral zřetel.
Následoval s patřičnou prodlevou rozvod - také ai 4-5 stání, protože druhá strana měla potřebu to "řešit". Byl tam návrh asi tak 20ti svědků, kteří k věci ani nemohli nic říci - z jednoduchého důvodu, většina jich o nás věděla jen z doslechu, nebyli u nás nikdy ani na kafi. Ale jako protahování dobré, ne? Soudkyně mu nakonec povolila jednoho a ten musel připustit, že se ke mně ex "nechoval vždy hezky".. takže mu byl k ničemu. Nyní - odvolání proti rozsudku. Důvod? Soudkyně se ex dostatečně nevěnovala a vše bylo prý jen formální.. takže další prodlužování. Doufám, že to již nyní bude potvrzeno a že mu nechají zaplatit mého právníka, protože to je neskutečné.
Mezitím - proběhl za mými zády prodej společného majetku a další přesunování.. které mi mělo zůstat utajeno. Bohužel jsem na to přišla.. Tak jsem to zneplatnila a zažalovala také - paralelně jede další soud - to se vleče také tak.
To nemá konec. Hodně dlouho trvá, než se začne soudit, a pak každé odročení je tak + další měsíc.. a mezitím jsou prázdniny.. to se nesoudí...
Předchozí