Přidat odpověď
Maminky v domácí škole,kde berete inspiraci k domácímu vzdělávání?Zrovna s dcerou začínáme,připravila jsem nyní takový projekt na téma PODZIM,myslím že jsem toho sama dokázala vymyslet hodně a hodně zajímavého,ale moje fantazie není nekonečná a uvítala bych nějaké nápady a inspiraci,kde brát učební materiály.Ráda bych něco zajímavého,nějaké hry,nápady,testy,naučné stránky apod.A to pro všechny možné předměty prvního stupně.Něco málo jsem našla na těchto stránkách v deníčku,ale jinak je to bída všech bíd,nikde téměř nic není,že by se "domškoly" dělily o konkrétní zkušenosti,s čím a jak pracují.Respektive to co jsem našla je téměř vše pro prvňáčky,ve čtvrté třídě vážně už nepotřebuju rady,jak se naučit číst a počítat korálky a který zvířátka bydlí na dvorečku.Vyhledávám na netu všechna možná hesla k danému tématu,ale prohledám desítky stránek,abych zjistila,že najít alespoň jednu použitelnou podle mých představ je téměř nadlidské úsilí.Představuju si něco zajímavého,ne Wikipedii nebo odborné články.
Předchozí