Měla by si uvědomit, že tady není jen ona a že on už má novou rodinu.Nemůže přece po něm pořád něco chtít. Bez ohledu na to,jestli je potřeba udělat něco v bytě nebo jestli je potřeba něco koupit synovi.Měla by se starat konečně sama a přítele nechat být. On jí už několikrát řekl,že s ní nebude, že miluje mě a naše děti. Tak ať už nám dá konečně pokoj. Já přece nebudu na ní a její dítě doplácet.Vždyť bych pro ty svoje drobečky za chvilku neměla na jídlo a na plenky.A já mám také svoje potřeby stejně jako ona.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.