Myslím, že nezáleží na typu školy, ale na pedagogovi. Syn má dysfázii, navštěvuje "normální" ZŠ, zatím bez asistenta a dobrý. Má výborného pana učitele, je to spec. pedagog. Sice je ve třídě 26 dětí, ale syn má IVP a pan učitel si ho bere 1x týdně navíc k sobě místo do družiny a procvičují. Já mám každý týden schůzku s učitelem a řešíme operativně, na čem zamakat. Vybírala jsem školu podle toho, kdo bude mít prvňáky....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.