Přidat odpověď
"Já ho do ničeho nenutila. Milujeme se a proto jsme spolu. Chtěl by si syna brát jednou za čtrnáct dní na víkend ke mně domů, ale bývalka je proti a nepřeje si aby se jejich syn stýkal se mnou a našimi dětmi a já vlastně také nemám zájem starat se o cizí dítě. Mám byt 2+1 a sotva se sem vlezeme mi a s dětmi mám práce víc než dost a do toho další to teda nevím."
Tak o tom jsi měla přemýšlet dřív, ne? Jako zrovna vím o čem mluvím, můj chlap má taky děti, věkově teda mnohem starší, ale můžu Ti říct, že holka ( záměrně nepíšu "jeho" dcera), nám všem letos dost "zkustila" dovolenou. Je jí 18 a žije se svojí mamkou, pár let vycházíme bez problémů, teď s námi byla na dovolené a pozvali jsme i jejího přítele. Měli jsme celkem lukrativní program a určitě to nestálo pár stovek. Vše jsme platili, nanuky za 4 eura, prostě vše. Byla to dovolená spíše aktivní, hodně cestování a známí a právě dcera s přítelem nás přesvědčili, že budeme putovat po kempech - Slovinsko - Itálie - Chorvatsko.
Proti tomu bych nic neměla. Ač jsem náturou "kavárenský povaleč" a můj chlap taky a milujeme třeba kulečník, šli jsme do toho.
Tedy jsme zakoupili za nemalé peníze stan, spacáky, vybavení a vyrazili jsme.
Výsledek byl šílený. Naše slečna bojkotovala vše. Nepomohla mi naprosto s ničím, já si dávala na dovolené budíka, abych zvládla navařit čaje apod...
Můj "slepý" chlap to viděl a já přesto s ní pojedu na tu dovolenou znovu, věřím, že se to utřepe. Prostě "jiné" děti budeš vždycky chápat odlišně, než ty svoje...
Předchozí