Já chci mít jen klid a svou rodinu.no a tady nastává právě ten konflikt zájmů - jak se zdá, přesně to samé chce mít i exka
a upřímně - zdá se, že karty má na své straně. bydlí v bytě, ve kterém si ex nechal svoje věci a který i nadále platí (zřejmě o ten byt tedy nechce přijít nebo nechce riskovat, že by se exka přestěhovala někam daleko do levnějšího, třeba). vztahy spolu nejspíš mají dobré, když si k ní chodí pro kastrůlky s jídlem a ona mu je navaří (třeba já osobně bych mu ty kastrůlky napasovala na hlavu) a tedy nejspíš ani nebude pravda, jak píšeš, že pro ni dělá službičky jenom proto, že se jí bojí. v (pro tebe) lepším případě je dělá za kus žvance (který doma nemá, jak přiznáváš - naprosto chápu, taky jsme doma bojovali s penězi), v horším proto, že je dělá rád, protože ho to k ní stále táhne.
hele, upřímně - fakt o něj stojíš? jestli jo, tak mu budeš muset trpět exku, protože exka mu trpí tebe a evidentně jí to přináší (byť třeba drobné) úspěchy (má zaplacený byt, v bytě údržbu...). pokud by ses v takovéto situaci rozhodla dávat ultimáta buď ona nebo já, tak nevěřím v tvoje dlouhodobé vítězství