Já mám právě byt plně obsazen a to trvale, několik let a starosti minimální. U toho penzionu může být mnohem nižší obsazenost, třeba 40%, je to menší jistota a vlastně více práce a nákladů, člověk musí být více k dispozici - je třeba tam uklízet po každé návštěvě, měnit prostěradlo atd. Tohle u bytu zase odpadá, protože si to nájemci zajišťují sami. Proto váhám. Myslela jsem, že by stačily 4 nebo 5 pokojů v ceně třeba kolem 1000Kč, což by bylo vysoce konkurenční. Potom by bylo možné mít jen za jeden plně obsazený den čistý výnos jako z jednopokojového bytu za měsíc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.