dáš do papiňáku propláchnutou rýži a vodu v poměru 1 díl rýže na 1 a 1/2 dílu vody, osolíš, kápneš trošku oleje, ať nelepí, zavřeš papiňák a přivedeš k varu (až začne pískat), pak stlumíš na nejmírnější oheň nebo elektriku nebo na čem vaříš a 2-3 min necháš povařit. otevíráš až poté, co papiňák už neupouští (když zvedneš ventil, už nejde žádná pára).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.