Přidat odpověď
Tak na syrová těsta jsem taky ujetá. Všechna miluju - včetně kynutého. Vím, že mi pak bude těžko od žaludku, že budu mít želudek plný plynu z kynutí (a tudíž budu říhat), ale neodpustím si to.
Bramborákové těsto jsem tedy nezkoušela, ale odpalované, linecké, na vánoční cukroví (upečeného se už netknu, ale za syrova bych toho snědla plno)... Taky miluji těsto na "psí řízek".
Taky to mlsám jen když něco peču, nejdu si těsto udělat jen na mlsání, ale i tak mi to přijde ulítlé.
Jinak jsem závislá na soli. Jsem schopná lízat sůl jako ovce. Už jsem se i radila s obvodní doktorkou, co mi může ve stravě chybět (sůl to nebude, solím moc, jsem si toho vědoma), ale nic mi neporadila....
Předchozí