Hele, nevím, to záleží na konkrétním receptu. Obvykle se kečup zas tak moc nesolí, nekyselí, nesladí ani neopdařuje jako čatní (však je taky mnohem míń pikantní). Já bych teda kečup spíš sterilovala, v podobě, jaký ho znám. Rajčatové pyré si mrazím, nebaví mě to sterilovat, ale to byhc jinak sterilovala důkladně dvojmo, jeslti myslíš něco jako passatu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.