Přidat odpověď
Ano dívala jsem se. Je to dle mého nahraný dokument, zřejmě na základě nějaké skutečné nebo podobné události. Je to šíleně hnusně natočené, výkony neherců chápu, ale ta rozkomíhaná kamera, která jakoby navozuje autentičnost je na Kinedril, fakt ubohé. Ale k tomuto příběhu řeknu jediné. Paní Kuželovou jsem naprosto chápala a fandila jí. Prostě k dítěti přilnula pravou mateřskou láskou a pak jí kamenujte, že jednala iracionálně když měla posílat dítě do místa, kde klidně mohlo přijít ke zdravotní újmě, nebála bych se říct o život. Ano, bylo by asi lepší, kdyby pěstouni k dítěti přistupovali jako ke zboží, které budou muset vrátit a dítě nikdy pro jistotu nepoznalo lásku, aby nenastaly komplikace jako v pořadu, že? Vůbec se nedivím její hysterii z přístupu úřadů. Já měla s odborem péče zkušenost jednou, zavolal jsem tam a PAN úředník mi hned nastínil možnosti, slíbil že bude konat, vysvětlil, poradil, nesmírně ochotný. Za chvíli volal, že bohužel nespadám pod něj, že mě postupuje své kolegyni. Tak jsem zavolala jí a světe div se - nic nejde, musí se čekat na soud, nic neudělá, nic neporadí, dokonce mě napadla, že si vymýšlím. Takže přesně o tomhle byl včerejší příběh.
Předchozí