Hajce, ale nesmí být i ve vyučování? Takže když bude asistentka nemocná, tak nesmí jít do školy? Tomu se mi ani nchce věřit. Jinak to, že hází klacky pod nohy, to je známo. Taky jsme teď přišli o družinu. Navíc takovým způsobem, že se člověku z nich dělá zle. Dělali synovy takový naschvály až buchnul a do družiny už zaboha nechce. Nakonec když jsem šla vše řešit do školy tak mi bylo vysvětleno, že jsou nějaké změny a že není družina pro něj už vhodná. Hodně se stále pedagogové omlouvají, že neví jak na dítě s PAS, ale když mu chtějí ublížit, tak přesně ví co dělat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.