Emko, s 20 kily navic ti nikdo zadnou operaci nedoporuci, leda bys merila 140cm, pak by ti mozna 20kg udelalo i obezitu s BMI ktery je potrebny k indikaci k operaci. Jinak se tebou proberou jak psychiku, tve stravovaci navyky, tak prave jidlnicek atd. Mne nikdo do zadne operace nenutil, hubla jsem nejdriv jen upravou zivotniho stylu a az kdyz to uz moc nefungovalo, tak jsem sama vznesla dotaz na operaci.S ni a zaroven s pohybem jsem zhubla na idealni vahu a podle te "chytre vahy" jsem zhubla same tuky. Ale jak rikam, hybala a hybu se hodne a vahu si bez problemu drzim.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.