Jak v které, nebyla jsi v porodnici na kurzu? Ukázali nám i pokoje (ale to bylo v Praze) a podle toho jsem se rozhodla. Třeba v Motole jsem nadstandart nepotřebovala, tam byly dvoulůžáky se soc. zařízením vždy pro dva pokoje. Ale u Apolináře, když jsem viděla obyč. pokoj mi bylo jasné, že tohle není nic pro mě a tam bych nadstandart mít chtěla (stand.čtyřlůžáky se soc.zař. na chodbě, to bych nechtěla)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.