| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fed,
mě tvůj D. nijak obézní nepřipadá.Viděla jsem ho na fotce a přišel mi normální. Oni v tomhle věku kluci většinou začínají víc jíst a růst.
Mám syna (skoro 16 let),který měl při narození 4320g. Byl opravdu dost velké mimino. Přibíral pak kilčo měsíčně,ale jak měl tu startovní váhu vyšší,tak byl puclík. Nicméně v roce měl 10 kg a od té doby byl všude akorát. On má takovou robustnější postavu. Bude vysoký (už je,protože už má přes 180 cm) a nožku má 44-45,což je větší noha,než má manžel. Manžel má 186cm a nohu 43 a tlustý není.
Nicméně chtěla jsem říct,že třeba,když šel syn na 8G,tak měl cca 152 cm a kolem 50 kg. Teď má na tu svou výšku cca 75-80 kg. Není drobeček,ale nikde nemá žádné sádlo. Faktem je,že teď šíleně jí a roste zároveň. Koupím boty a za měsíc-dva mu jsou malé,takže je dědí manžel.
Syn,ale sportuje. Skáče na trampošce,jezdí na longboardu,hraje tenis atd.,takže u něj jsou to i svaly co mu přidává váhu.

No a dcera mi tu zrovna včera plakala,že už má 42kg a ,že je to moc. Je jí 12 a půl. Měří cca 158 cm. Jenom zapomněla říct,že na sobě nemá absolutně žádný tuk,ale hromadu svalů,protože dělá vrcholově sport. Posiluje,baletí,bruslí,hraje tenis,skáče na trampošce atd. Je skoro vzácnost vidět jí v klidu. Postavu má naprosto nádhernou.

Co jsem,ale chtěla říct je to,že jsem vídala kluky u syna v oddíle,kteří +- v tomhle věku přibrali všichni a kolem toho 16-17 roku to zase bylo dole. Z těch maličkých chlapečků najednou byli kluci,které nešlo obléknout ani v dětském ani v dospěláckém,protože jim nic nesedělo.
Takže já bych nepanikařila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.