Prosim o radu a zkusenost. Skoncil mi rodicak. Mela jsem dvouletou variantu a ted bych chtela zacit podnikat. Ale samozrejme kazde podnikani se rozjizdi pomalu. Nejsem naivka, je mi jasne, ze budu mit par mesicu nulu. Ale soc.a zdrav.si platit musim kazdy mesic! Kamoska mi tvrdi, ze se mi mam podnikani nastavit jako vedlejsi cinnost a nahlasit se jako osoba pecujici o dite do 7 let. Nebudu nic dostavat, ale to socialni a zdravotni za me bude platit stat. Je neco takoveho mozne??? Mate s tim nekdo zkusenost? Neni to nejak omezene? Myslim rocni zisk z podnikani nebo tak?? Samozrejme v pondeli zajdu na socialku, ale zajimala by me praxe a jestli to neni nejaky "kec". Moc dekuju vsem za odpoved.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.