Tak jen se chci taky podělit...
jak se u nás shodneme...nic mi nebrání, nikdo mi nebrání, ale z 90% na to budu sama..možná, že se ta procenta budou změnšovat..
, když budu chtít, tak mi manžel poradí, ale neví jak
Jinak teď tak týden dozadu už jsem začala být vcelku nervózní, a do toho plánování opravy kamen, mělo to být do konce prázdnin a teď to vypadá, že se bude opravovat hned na začátku září...tak mě to vykolejilo, ale pak jsem si říkala, jak bych toho tedy mohla využít..kdyby vás něco napadlo budu ráda, já jsem si říkala, že to nebudu řešit a že se syn prostě podívá, jak se dělají kachlová kamna, stejně kdybychom byli někde ve vedlejší místnosti , tak už vidím, jak se na vše soustředí...
zahrnem do psaní a čtení prostě něco o kamnech..atd...
No jinak syn přesně ví kdy začnem, ale jen tak mimochodem už se učíme ani mu to nepřijde..
ve středu jsem sklízela zeleninu a abych je nějak zabavila, tak jsem dala na pořad dne znaménka větší, menší, = ( nevím jak na klávesnici napsat ta předtím), no během 5 minut to pochopily, a srovnávali, sčítaly zeleninu a ze stvolů od česneku dělaly ta znaménka..jestli se mi to podaří , tak dám fotky do deníčku, to mě něco osvítilo a je to bavilo...
a teď tak dva dny se učíme digitální čas..a jde to..protože je to přece potřeba až bude syn jezdit autobusem
Ale máme poslední dobou takové večerní vyučování, syn se občas blbě soustředí, a večer, když je v posteli, tak už ho máloco rozptýlí a to jede jak drak, já už padám a on, že ještě ještě...no uvidíme, jak to bude...