A já zase jsem za odběr z patičky strašně vděčná a vždycky budu. Díky tomu je první dcera NORMÁLNÍ. Neměla dost "výrazné" projevy, aby se na její nemoc přišlo jinak včas, takže by bez odběru bylo už pozdě a bylo by to nevratné.Byla by kretén!!! Takhle je naprosto bez následků. Jinak porodní plán jsem neměla ani jednou. Nějak tohle neumím. Ale teď u třetího porodu jsem docela jasně věděla co chci a co ne a manžel byl plně informován, že se v případě potřeby má bít za mě!! Ale nebylo to vůbec potřeba-úžasná PA....kéž bych ji měla i u prvního porodu....tam personál teda "zaválel"...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.