| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To každopádně udělám,ale syn tam spadl v pátek odpoledne a to už na úřadu nikdo nebyl. Poslala jsem dotaz do bezplatné právní poradny. Jen mě zajímalo, jestli máte někdo povědomí o tom jak to je. Opětovně píšu, nechci já, ani nikdo ze sousedů situaci nijak hrotit, slušně jsme je žádali, a to již před tím, než tam syn spadl, zda by bylo možné jámu přikrýt, manžel jim nabídl, že jim pomůže, vždyť já, když bych měla na pozemku něco takového, tak neváhám a z důvodu bezpečnosti jámu ihned zakryji, naprosto bych chápala starosti sousedů. Jde přeci o dohodu, jiní sousedi mají jezevčíka a pouštěli ho ráno na zahradu v šest, kdy syn, který mám okna na tu stranu se budil, protože pejsek strašně štěkal, domluvili jsme se a pouští ho na druhou stranu a nebo s ním jdou ven, naše děti jsou velmi hlučné, takže je taky na zahradě do určité hodiny tišíme a večer od určité hodiny také. Jsme lidi a jde o dohodu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.