Tak ideální by bylo, aby dostali všichni stejně. Ale občas to prostě rodiče vidí jinak. Sice z jiného soudku, ale docela podobný případ: My jezdíme s mužem na chatu ke tchýni. (Nemusíme tam jezdit, já mám vlastní chatu.) Jezdíme tam pouze z dobré vůle a pokaždé tam něco uděláme na zahradě, na baráku atd klasika. Nedávno jsme se dozvěděli, že když tam jede švagr, tak dostává od tchýně zaplaceno - jezdí tam jako na brigádu. (Je to 20tiletej kluk, má prázdniny...ovšem dělá tam to samé jako my.) Nevím jaký na to mám mít názor, ale přijde mi to přinejmenším podivné. Byla jsem asi vychovaná jinak nebo nevim.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.