Přidat odpověď
Moje otázka bude spíše pro ty, které měli svatbu bez rodičů. My jsme měli svatbu před dvěmi lety jen s kamarády. Důvodů bylo více a tak napíšu jen pár: špatná finační situace rodičů, už několik let jsme bydleli s manželem + společné dítě a špatné vztahy mých rodičů s otcem mého manžela. Po svatbě nám moji rodiče dali víkendový pobyt, který si zakoupili a nemohli na něj odjet a my nakonec taky ne ( byl určený pobyt ve všední dny a já jako učitelka jsem ve škole na podzim volno nedostala), takže ho dostala má sestra s manželem a my místo něj dostali od rodičů dva tisíce korun. Z druhé strany jsme nedostali nic. Tím, že jsme je na svatbu nepozvali ani jsme s ničím nepočítali. Nedávno se mi ženil bratr a zrovna včera se mě babička ptala, kolik jsem dostala od rodičů, že bratr dostal přesně stejnou částku jakou stála svatba mé sestry (30 tisíc). Já ji vysvětlila, že jsem od rodičů nic nečekala a že vlastně byli jediní, kdo nám dali alespoň těch dva tisíce korun a ona to začala rozvádět, že je to jedno, že by nám měli dát všem stejně apod.Co si o tom myslíte?
Předchozí