| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje otázka bude spíše pro ty, které měli svatbu bez rodičů. My jsme měli svatbu před dvěmi lety jen s kamarády. Důvodů bylo více a tak napíšu jen pár: špatná finační situace rodičů, už několik let jsme bydleli s manželem + společné dítě a špatné vztahy mých rodičů s otcem mého manžela. Po svatbě nám moji rodiče dali víkendový pobyt, který si zakoupili a nemohli na něj odjet a my nakonec taky ne ( byl určený pobyt ve všední dny a já jako učitelka jsem ve škole na podzim volno nedostala), takže ho dostala má sestra s manželem a my místo něj dostali od rodičů dva tisíce korun. Z druhé strany jsme nedostali nic. Tím, že jsme je na svatbu nepozvali ani jsme s ničím nepočítali. Nedávno se mi ženil bratr a zrovna včera se mě babička ptala, kolik jsem dostala od rodičů, že bratr dostal přesně stejnou částku jakou stála svatba mé sestry (30 tisíc). Já ji vysvětlila, že jsem od rodičů nic nečekala a že vlastně byli jediní, kdo nám dali alespoň těch dva tisíce korun a ona to začala rozvádět, že je to jedno, že by nám měli dát všem stejně apod.Co si o tom myslíte?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.