Já měla vstupní poplatek v jakési akci za 200,-. Za ten mě jen zvážili a proměřili a dali doporučení. V mém případě 10 měsíců hubnutí na určitou váhu. Vzhledem k tomu, že už se mi přehoupl určitý věk, jsem přestala své tělo zvládat, přestože jím zdravě a pohybu mám dost. Výsledky byly ještě horší, než jsem si myslela, čili jsem se rozhodla do sebe (poprvé v životě) zainvestovat.
Stálo mě to cca 2000 na laboratorním vyšetření krve. Pokud máš dobrou praktickou, pořídíš to levněji v rámci prevence nebo taky dráž když půjdeš do jejich partnerské laboratoře, v Praze to stojí 3500,-. Můžeš si jen zaplatit jídelníček na míru, kdy stanovují tvůj metabolický typ, přihlédnou k laboratorním výsledků a dostaneš cca 6 listů A4 s doporučeními plus jídelníček na 10 dní nebo si zaplatíš komplet program v mém případě 10000 + to laboratorní vyšetření. Vzhledem k tomu, že se to dá platit v měsíčních splátkách jsem do toho šla. Potřebuju bič a kontrola, vážení a konzultace každých 14 dní mi vyhovuje. V mém případě zatím velmi pomohla úprava jídelníčku s tím, že na gramáž zatím nedošlo, protože hubnu
Tak asi takhle