| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn měl v červenci nastoupit do práce po absolv.vš,a když přijel do firmy podepsat smlouvu tak se dozvěděl,že mají stop stav a že snad za 2-3 měsíce by ho mohli přijmout.Shání si tedy práci intenzivně dál,ale nebude ji určitě mít ze dne na den,byl na dalším konkursu a 2.kolo bude prý až nějdy v srpnu,takže žádná závratná rychlost,což on neovlivní.
Bydlí ale v jiném městě než my,zbytek rodiny.Bydlí na kolejích,musí platit za ubytování,stravovat se.Do konce července je veden jako student - do kdy se musí hlásit na Pracáku prosím?
Měl by nárok na nějaký příspěvek na bydlení a třeba na stravu nebo jak to je?Můžete prosím poradit?

Může dostat příspěvek na bydlení,když předloží smlouvu s kolejemi?Nebo se bude posuzovat jeho trvalé bydliště s tvalým bydlištěm rodičů a dle toho určí výši příspěvku?

S trvalým bydlištěm naší rodiny je totrochu složitější:já a obě naše děti máme trvalé bydliště jinde než manžel,všichni ve stejném městě ale ve skutečnosti bydlíme všichni na jiné,korespondenční adrese,kde má manžel i trvalé bydliště.Jde ztrkátka o nový rd a starý rd,který už neobýváme,tam mám trvalé bydliště z důvodu např.popelnic jen já a oba synové.Já přitom jsem nyní na úřadu práce a mladší syn studuje.díky moc za vaše rady.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.