Rozhodně bych dělala domácí jogurt z čerstvého mléka. Účelem přeci je, vyrobit si kvalitnější produkt než ten, co se dá koupit, ne? Tak proč používat horší suroviny? Otázka pro ostatní: Živá jogurtová kultura se množí při 37°C. Jak toho docílíte bez termostatu? Při pokojové teplotě to musí růst nejméně týden. Jsem mikrobiolog, takže vím o čem mluvím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.