Cukr je konzervant, takže čím víc ho tam je, tím menší pravděpodobnost, že se přesnídávka zkazí. Taky jsem nechtěla moc sladit a i holkám chutnají spíše kyselejší, tak jsem si zvykla nastrouhaná jablka zamrazovat a dělám z nich přesnídávku až těsně před snědením. Prostě si vždy vydusím, jen kolik potřebuju, trochu přisladím, rozmixuju do hladka a nechám vychladnout....naše holky se mohou utlouct a to už je jim (třem ze čtyř) přes deset...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.