A co je na nemanželství/manželství sobeckého? V pózu se může zvrtnout všechno, to taky neberu. Já to mám nastavené tak, že sobecké vůči dětem by bylo neuvést tatínka do rodného listu. Tím bych jim zadělat na problémy do budoucna a ne jenom jim, ale i otci. Sobecké vůči partnerovi by bylo, nedat dětem jeho příjmení, protože on se touží ženit, jemu na jménu záleží, mě ne. Ale nevdat se je neškodné, nikomu a ničemu to neublíží. Je to pro někoho milá a důležitá věc, pro jiného bezvýznamná ptákovina.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.