My jsme odpoledne v neděli přišli na čtvrtou, vyspali se, druhý den ráno zákrok, do večera ukňouraný syn, tehdy 2 roky a měsíc, vyspali se a druhý den ráno po kontrole jsme šupajdili domů. Celou dobu jsem byla s ním na nadstandardu, byl sám jen 20 min na operačním sále. Takže asi 42 hodin v nemocnici. Od 3 let v Brně jednodenní zákrok - ráno přijdete, večer si dítě vyzvedneš. Ale i tak bych chtěla být s ním - jak jsem zjistila, někdy to povolí, jindy protestují. Záleží s kým se tam znáš... Přijde mi to jednodušší než do Prahy na laser.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.